De automatisering van de gast ervaring.

Digitale gastcommunicatie is de sleutel tot het bestrijden van personeelstekorten, het verlichten van werklast of werknemers en het voldoen aan de verwachtingen van gasten gedurende de gehele Guest Journey. Een hotelier kan zich afvragen welke digitale oplossing hun bedrijf ten goede komt en hoe ze op een nuttige manier kan worden geïntegreerd.

Wie zijn uw hotelgasten en wat zijn hun behoeften en verwachtingen.

Communiceer met uw gast voorafgaand aan hun aankomst met een automatisch bericht. Beantwoordt de meest gestelde vragen en geef nuttige informatie over uw hotel en de omgeving. Deze service moet essentieel zijn voor elke hotelier die zijn gasttevredenheid op  lange termijn wil vergroten. Bovendien zijn dergelijke gepersonaliseerde pre-stay-e-mails een handig hulpmiddel om uw inkomsten te verhogen door een hogere kamercategorie aan te bieden, reservering van een wellness of een tafel in het restaurant aan te bieden. Verzamelen van alle relevante gegevens voor het registratieformulier. Dit vermindert de inspanning voor werknemers en verkort de wachttijden bij de receptie.

De ideale oplossing is een hotel-app die verschillende functies kan combineren

Voor de hotelgast:

 

Hij hoeft maar één applicatie te downloaden en niet telkenmale voor ieder hotel, service, dienst een andere app. te downloaden. 

Throdi maakt het makkelijk, altijd alle info bij de hand.

Automatische wifi connectie:

Throdi maakt het de hotelgast gemakkelijk, hoeft niet meer naar de wifi te zoeken of ernaar te vragen, al vanaf de login. De mobiele app Throdi ontvangt alle wifi-netwerken wanneer de hotelgast deze opent, de wifi-netwerken opslaat en automatisch verbinding maakt met het wifi-netwerk dat zich dicht bij het apparaat van hotelgast bevindt. Mobiele app verwijdert wifi-netwerkgegevens van gastapparaat na het uitchecken.

Chatfunctie:

Met de Throdi chatfunctie kan de receptie berichten van de ingecheckte gasten ontvangen, die beantwoorden. 

Na de check-out stelt Throdi chatfunctie de mogelijkheid naar de ex-hotelgasten nieuwsbrieven of bv arrangementen te sturen.

een applicatie die maar éénmaal moet worden gedownload voor alle hotels waar ook ter wereld en tevens automatisch de connectie met Wifi netwerken maakt, zodat de roaming niet hoeft gebruikt te worden.

Voor de hotelier: 

Geen nood aan individuele ontwikkeling, slechts één applicatie die aanpasbaar is naar zijn eigen huisstijl. Hierdoor ook toegankelijk voor kleine entiteiten.

Kostenbesparend:

Vermindering van het aantal dashboards, abonnementen, printkosten, enz…

Geïntegreerde housekeeping management software:

Is de beste oplossing om de efficiëntie van uw team te verbeteren, tijd en kosten te besparen. Ons systeem is de digitale lijm die echt teamwerk mogelijk maakt, communicatiefouten elimineert en garandeert dat geen enkele taak of herinnering wordt vergeten. Afgezien van de kostenbesparingen, stelt het u in staat om de gasttevredenheid te verbeteren. Ons systeem bevat ingebouwde workflows die dagelijkse activiteiten, communicatie tussen afdelingen en PMS-communicatie eenvoudig en in realtime maken!

Het helpt aandacht te besteden aan details, onder gasten, en aan hun behoeften te voldoen. We maken het voldoen aan de verwachtingen die gasten hebben voorafgaand aan aankomst gemakkelijk te ontmoeten. Ons systeem zal de ontelbare details automatiseren, volgen en auditen, zodat u de normen handhaaft.

Wat houdt dit in:

De Throdi (THe ROom DIrectory)  applicatie die wordt beheerd door een online software dashboard en gekoppeld aan de housekeeping-software.

1 Maakt verbinding met de PMS (2-wegs connectie)

– bidirectionele connectie, indien de PMS het toelaat, zorgt voor realtime gegevensuitwisseling

– zowel koppeling met cloud based als via FIAS protocol met sandbox

2 Pre-stay email en communicatie voordat de gast aankomt aan het hotel.

– email word verstuurd met unieke login

– reservatie gegevens laten controleren en de geïncrypte email veranderen naar de persoonlijke email

– opvragen van de nodige info, helpt de receptie bij administratieve taken

3 De nieuwe generatie van up-selling per app

– up-selling van alle diensten, extra’s, reserveringen,….

4 Instay door app. op gast Smartphone

– geen aankoop nodig van enige device

– Mobiele app ontvangt alle wifi-netwerken wanneer Guest deze opent, wifi-netwerken opslaat en automatisch verbinding maakt met wifi-netwerk dat zich dicht bij het apparaat van Guest bevindt. Mobiele app verwijdert wifi-netwerkgegevens van gastapparaat na het uitchecken.

5 Diensten in de kamer, hotel

– integratie van deuropening systemen, domotica, enz….

– hotelgast heeft alle nodige info, diensten, rekeningoverzicht op zijn Smartphone

– rechtstreeks contact tussen receptie en klant via CHAT

6 Online uitchecken

7 After Stay

– stimuleert de directe boeking

– blijf rechtstreeks in contact met uw klant

8 Wat kost het (vb: hotel van 25 kamers met gem. kamerprijs van 165€)

– door upsell-omzet te laten groeien met 0,37 % van je omzet is de applicatie terugverdiend

– of door de stimulering van directe boeking reeds vanaf  8 rechtstreekse boekingen per maand terugverdiend

– vaste huur per maand, per kamer, geen activatie- of  instapkosten

9 Applicatie en Smart TV:

– Tv kijken via een Zapper Interface

– EPG online Tv gids

– Koppeling met Mobiele device van Gast

– Support voor embeded apps, zoals Netflix, Youtube, etc

Als slot:

Pascal Hochedé is Ceo, oprichter van Throdi Sp.z o.o. en hotelier.  Al 4 jaar lang aan het ontwikkelen van de Throdi applicatie. De Throdi applicatie maakt de geautomatiseerde communicatie gedurende de hele klantreis mogelijk om de klanttevredenheid en loyaliteit te verhogen, processen te optimaliseren en inkomsten te maximaliseren. Throdi, die alle services en  nodige informatie weergeeft, verwijdert vervelende vragen bij de receptie die elke keer worden herhaald.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: